gratis.dk » Storskrald.dk (Blog)

Gratis.dkTilmeld et link på Gratis.dk


Nyeste indlæg:Tjen penge på dit storskrald

  oktober 2008

Få gratis brugte ting eller tjek dine brugte ting ind på Storskrald.dk og tjen en krone for hver ting. Flere ting bliver genbrugt i stedet for at ryge på lossepladsen

genbrug-storskrald


Cykelstativer, to personers lædersofa, en cykeltrailer, fire klapstole, et køleskab og et fuglebur, der er som nyt. Blot et lille udvalg af alle de gode ting, du kan hente ganske gratis rundt omkring i landet, nærmere bestemt i København, Helsingør, Næstved og Esbjerg.

Et sofabord, en parasolfod, en ovn med kogeplader, et legehus og en kaffemaskine er på den anden side eksempler på, hvad der senest er blevet afhentet, fordi tingenes nye ejere fandt dem via Storskrald.dk.

Med sitet Storskrald.dk har det aldrig været nemmere at søge efter brugte gratis effekter. Og så er det en win-win-win-situation: Du kan få gratis ting. Du kan komme af med gamle ting. Færre ting havner på lossepladsen.

Næsten gratis

Det er gratis at tjekke sit storskrald ind i de virtuelle containere på Storskrald.dk, hvor målet er, at det også skal være helt gratis for dig og andre borgere at tjekke det ud – på linje med de fysiske nærgenbrugspladser.

Derfor arbejder arkitekterne bag Storskrald.dk på at få alle kommuner med til at støtte ordningen. Pt. er 18 kommuner gået med i at videreudvikle sitet, og for borgere, der bor i disse komuner, er det helt gratis at hente storskrald.

For andre er der et lille gebyr på 10 kroner for 24 timers adgang til adresseoplysningerne, når man har spottet en god ting. Ved hjælp af en opslagstavle kan man både søge ting og sende mail til nogen, der søger det, man selv er ved at tjekke ind i en container.

I takt med at Storskrald.dk bliver kendt, vil det blive nemmere og mindre tidsrøvende at finde gode genbrugsting.

Det slår den gamle rugbrødsmetode, der går ud på at skridte gader og stræder af. Selv om der er en vis charme ved aftenturen i velhavervillakvartereret, går der også megen tid med at lede.

Og selv om nogle kvarterer har bedre udvalg end andre, ville en person fra et fattigt land tabe underkæben også i det mindst rige kvarter i Danmark ved synet af alle de brugbare ting, som er kasseret, alene fordi de er blevet umoderne eller det ikke kan betale sig at få dem repareret, hvis man ikke selv gider eller er fiks på fingrene.

Nina Møller

Storskrald.dk

Finn Rasmussen fra firmaet et dejligt brev

Disse kommuner støtter ordningen: Albertslund, Ballerup, Halsnæs, Høje-Taastrup, Gentofte, Randers, Køge, Gladsaxe, Lyngby-Tårbæk, Næstved, Hvidovre, Kalundborg, Sorø, Kalundborg, Glostrup, Slagelse og Holbæk.

Man kan se, hvilke kommuner, der er de mest aktive i ordningen, og hvilke kategorier af containere, der er de mest brugte, eksempelvis møbler, hus og have, elektronik, byggematerialer og hvidevarer.

Relaterede artikler på Gratis.dk
Genbrugsbutikker
Genbrug møbler tøj
Politi-auktioner

VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 7.5/10 (2 votes cast)
Storskrald.dk, 7.5 out of 10 based on 2 ratings


Kommentarer

Kommentar fra Camilla
Dato 16. maj 2009 kl. 07:31

Jeg er intereseret i at blive oprettet som bruger på storskrald.dk

VA:F [1.9.20_1166]
Rating: +1 (from 1 vote)

Kommentar fra Tjen penge
Dato 2. februar 2010 kl. 09:26

Det er en virkelig god ide.
Flere gratis ting til folket.

VA:F [1.9.20_1166]
Rating: 0 (from 0 votes)

Kommentar fra kontaktlinser
Dato 7. maj 2011 kl. 18:17

Det er nødvendigt i denne tid, hvor man skal være grøn og genbruge. Flot artikel og godt link.

VA:F [1.9.20_1166]
Rating: 0 (from 0 votes)

Kommentar fra Proteinpulver
Dato 24. august 2011 kl. 18:56

Skaan miljooet! Flot indlaeg

VA:F [1.9.20_1166]
Rating: 0 (from 0 votes)

Kommentar fra cheap north face jackets
Dato 26. oktober 2012 kl. 01:49

Skaan miljooet! Flot indlaeg

VA:F [1.9.20_1166]
Rating: 0 (from 0 votes)

Skriv en kommentar
8 − = fire