gratis.dk »  (Blog)

Gratis.dkTilmeld et link på Gratis.dk


Nyeste indlæg:Spar penge på grønttorvet

  20. maj 2008

Spar penge på grønttorvet – især lige før lukketid. Køb stort ind sammen med andre, hvis du er enlig forbruger


Mange varer er let fordærvelige, så de handlende skal helst af med dem. Ikke mindst jordbær, hindbær, ferskner, tomater og andre følsomme frugter. Fiskebilen kan også ske at sælge billigt ud før lukketid. De fleste handlende vil hellere sælge til nedsat pris end risikere at brænde inde med varer eller skulle pakke en masse varer ned igen.

grønttorv

Spar penge på grønttorvet

Det kan være svært at gøre brug af de mange gode tilbud med mængderabat, hvis man ikke har en stor familie. Har du en single-husholdning, så gå sammen med et par stykker på kollegiegangen eller en nabo eller ven, der også gerne vil strække madbudgettet.

Det kan blive en tradition at gå på torvet sammen, en lille hyggelig udflugt, som I med god samvittighed kan slutte af med en latte på cafeen, fordi I sammen har sparet mange flere penge.

Grønttorv i København

I København er der marked på Israels Plads ved Nørreport mandag til torsdag 9-17.30, fredag 9 til 18.30 og lørdag 9 til 15. Ud over frugt og grønt kan du købe blomster, fisk, brød, ost, oliven mm.

Grønttorvet i Esbjerg

torvepladsen foran rådhuset på hjørnet af Torvegade og Frodesgade
er der marked hver onsdag og lørdag fra 6.30 til 13.30.
Man kan købe frugt, grønt, ost, fisk, blomster, the mm. Det er alt sammen danskproducerede produkter. Det skal det være ifølge Esbjerg Kommunes vedtægter, oplyser Lis Pedersen på Esbjerg Kommune til Gratis.dk.

Grønttorvet Aalborg

Der er marked hver onsdag og lørdag klokken 7 til 14 (om vinteren fra klokken 8) i Ågaden ud til Danmarksgade – hvor der til daglig er parkering. Der er boder med frugt og grønt, blomster, fisk, ost og økologisk brød. Og i perioder antikviteter.

Grønttorvet i Odense

Sortebrødre Torv i Odense er markedet åbent hver onsdag og lørdag mellem 7 og 13 . Der kan købes frugt, grønt, blomster, ost og brød. Smag på osten, inden du køber og slå en god handel af.

Grønttorvet i Århus

Ingerslev Boulevard Århus finder man et af de største markeder i landet. Hver onsdag og lørdag klokken 7 til 14 er torvet fyldt med boder og mennesker, og når det går hedest for sig, kan det være svært at klemme sig igennem med en cykel eller barnevogn.

Der er frugt og grønt, også et stort udvalg i økologi, ost, marmelader, brød, honning, æg, blomster, kunsthåndværk mm. Man kan endda købe kød, f.eks. lammekød. Det er som regel frosset og i begrænsede mængder, så det kan være nødvendigt at forudbestille.

Fødevare-Smiley

Virksomheder, der sælger fødevarer på torvet skal overholde de samme hygiejnemæssige regler som enhver anden fødevarevirksomhed og derfor også have en Smiley.

Den skal som bekendt være opsat et synligt sted, og den vil ofte hænge i bilen. Torve-handlernes virksomhed bliver kontrolleret på linje med alle andre fødevarevirksomheder. De kontrolleres af Fødevareregionen i den pågældende region.

VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)


Skriv en kommentar
+ syv = 8