gratis.dk » Spar benzin (Blog)

Gratis.dkTilmeld et link på Gratis.dk


Nyeste indlæg:Spar på benzin og bil

  11. september 2007

Biler er dyre både at købe og at holde igang. Men der findes heldigvis en masse sparetips til bilejere, som kan hjælpe dig til at strække bilbudgettet lidt længere.

Vi vil løbende opdatere dette indlæg med nye bilsparetips.

Reparer bilen billigere i Tyskland

Tyskerne er cirka 20 procent billigere med mekanikerregningen. Og er dit skoletysk lidt rustent, så tag til Flensborg, hvor de taler dansk på de fleste værksteder.

Lav selv sprinklervæsken

Tag en liter vand og bland med lidt opvaskemiddel og lidt sprit, så det ikke fryser. Siges at virke lige så godt som færdigkøbt sprinkervæske.

Spar benzin

Fire hurtige tips, som kan hjælpe dig til at spare på den dyre benzin:

  • Kør hjemmefra i god tid – så behøver du ikke køre så aggressivt med mange hurtige accelerationer.
  • Kør med korrekt dæktryk – her kan der være meget at spare.
  • Vask bilen – snavs på bilen giver mere luftmodstand.
  • Hvis du hører til dem, som kører med en masse ravelse i bilen for eksempel i bagagerummet, så smid det ud og få dermed sænket bilens vægt.

Madfilm ordner stenslag

Hvis du har gør-det-selv-genet, så er her et af de bedste spareråd til bilen: Spar de cirka 300 kroner det koster at få repareret et stenslag. Tør ruden. Dryp en dråbe lim i stenslaget og placer et stykke madfilm ovenpå ( cirka tre gange tre centimeter). Lad det gennemtørre i cirka en time. Skrab forsigtigt det overskydende plastik væk med et barberblad.

Spar over 30 procent på bilforsikringen

Endelig et stykke superkonkret anvendt forskning: Aalborg Universitet har i samarbejde med Nordjyllands Amt og Topdanmark udviklet et intelligent farttilpasnings-udstyr, hvor en stemme advarer dig, når du overskrider fartgrænsen. Du kan blive testkører i projektet. Så kan du få 30 procent rabat på din bilforsikring, rabat på benzin, bilvask og andre fordele. Som udgangspunkt skal du bo og/eller køre i det geografiske område, der svarer til det gamle Nordjyllands Amt. Læs mere om, hvordan du sparer på bilforsikringen hos Sparpaafarten.

Nina Møller

VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)


Kommentarer

Pingback fra CO2 sparetip – spar på benzinen | Natur-Energi A/S | Blog om Klima & Vedvarende Energi
Dato 8. februar 2010 kl. 10:58

[...] har fundet tipsene på http://www.gratis.dk/spar-benzin.html del med [...]

Pingback fra Eddike er et billigt miljøvenligt universalmiddel i husholdningen – det gør rent afkalker, desinficerer | Gratis.dk
Dato 12. april 2010 kl. 21:20

[...] Spar på benzin og bil [...]

Skriv en kommentar
9 − = fem