gratis.dk » Billige dagligvarer (Blog)

Gratis.dk

SøgTilmeld et link på Gratis.dk


Nyeste indlæg:Find tilbud og spar penge på mad m.m.

30. april 2008

Der er kæmpe forskel på priser i de forskellige dagligvarebutikker. Du kan faktisk spare 15.000 kroner om året på mad til en familie, hvis du handler i de billigste butikker, skriver BT. På Tilbudonline.dk kan du finde de bedste priser

Madpriserne er som bekendt steget markant, og du har brug for endnu flere tip til at få madbudgettet til at holde. Du får god hjælp på to søgemaskiner Tilbudonline.dk og

Sparpenge

Du kan spare 15.000 kroner om året på mad

Her kan du søge gratis i ugens tilbudsaviser – dem man i gamle dage fik ind af brevsprækken i weekenden. Det er nemt og hurtigt at sammenligne tilbudspriser.

Meget hurtigere end at bladre papirtilbudsaviser og bonus er, du slipper for at smide aviserne ud – Det bliver immervæk til 40 kilo papir året per dansker – fandt Forbrugerstyrelsen frem til i 2004.

Kan du bare ikke undvære at bladre, er det stadig muligt på nettet, hvor du også kan søge målrettet på tilbud i butikker i dit postnummer, og du kan oprette en søgeliste over dine favoritbutikker.

Søg billig mad

Det er nemt at bruge søgemaskinerne. Mangler du for eksempel pasta, hakket oksekød og løg til aftenens måltid, søger du bare på de varer og får en liste over tilbud i butikkerne. Hvis søgeresultaterne ikke umiddelbart er sammenlignelige, kan du klikke videre og finde tilbuddet på den aktuelle side i den pågældende tilbudsavis.

Lidl billigst, Super Brugsen dyrest

Det er dog kun de aktuelle tilbud fra tilbudsaviserne, du kan søge på, og altså ikke butikkernes daglige udbud og priser. Men B.T. har netop lavet et pristjek (primo marts 2008) på 16 af de mest købte varer: Mælk, æg, ost, mel, æbler, sukker, kaffe, juice, rødvin, leverpostej, kartofler, kyllingefilet, hakket oksekød, svinekoteletter og tomater i otte forskellige butikker: Netto, Bilka, Føtex, Fakta, Super Brugsen, Kvickly, Rema 1000 og Lidl.

Det var billigst at fylde indkøbskurven i Lidl. Bonen lød på 352,67 kroner. Du sparer 30 procent i forhold til priserne i Super Brugsen, hvor kurvens indhold beløb sig til 506,37 kroner. Er du villig til at handle i flere butikker, kan du spare 35 procent. Billigst mulige kurv løb op i 328,76 kroner. Er der for langt til en Lidl, er der også mange penge at spare i Netto og Rema 100 ifølge testen.

Tilbudssøgemaskiner

Tilbudonline.dk
kan du søge i ugens aktuelle tilbudsaviser inden for kategorierne dagligvarer, fritid, hus og have, grænsehandel, hårde hvidevarer og elektronik, indretning og bolig, isenkram, legetøj, storcentre, sundhed og helse samt tøj og mode.

Desuden tilbyder sitet diverse konkurrencer, nyheder og underholdning, jokes, videoklip, tv-programhoroskop mv.

Minreklame.dk bliver du bedt om at tilmelde dig nyhedsbreve –med chance for at vinde gavekort på varer. Du kan indrette din personlige side med interesser, favoritbutikker osv.

Du kan søge og finde tilbud i kategorierne Elektronik og hvidevarer, Rejser, Bolig og indretning, Tøj, fritid og personlig pleje, Køkken, hus og have, Bøger, film, spil og musik, Grænsebutikker, Butikscentre og Dagligvarer.

VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Billige dagligvarer, 10.0 out of 10 based on 1 rating


Kommentarer

Kommentar fra Maja Christensen
Dato 23. oktober 2009 kl. 11:18

Ovenstående tekst er ikke helt korrekt formuleret. Hos Tilbudonline.dk skal du tilmelde dig deres nyhedsbrev for at kunne læse tilbudsaviserne. På MinReklame.dk er det ikke nødvendigt at tilmelde sig nyhedsbrevet for at kunne læse tilbudsaviserne.

VA:F [1.9.20_1166]
Rating: +1 (from 3 votes)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse bliver ikke vist på Gratis.dk. Gratis.dk bruger kun din e-mail til at fremsende en bekræftelse, når vi har godkendt kommentaren. Hvis ikke du ønsker dit fulde navn vist ved siden af din kommentar, kan du nøjes med at oplyse dit fornavn.


otte + = 13