gratis.dk »  (Blog)

Gratis.dkTilmeld et link på Gratis.dk


Nyeste indlæg:Samkørsel – taxa til halv pris

  21. august 2008

Hvis du én gang har måttet tage en taxa fra Esbjerg centrum til Billund Lufthavn og betalt 870 kroner for turen, har du nok tænkt “det må da kunne gøres billigere.”

Esbjerg Taxa kører turen for cirka det halve. De tilbyder kunderne at dele en taxa, som de kalder limousine-service. Samkørsel med taxa til Billund Lufthavn er især målrettet forretningsfolk i Esbjerg Kommune.

taxa

Del en taxa og spar det halve til Billund Lufthavn


-Vi sætter folk sammen, som ikke kender hinanden, typisk forretningsfolk i området. Vi henter og bringer dem på hjemadressen, fortæller Torben Kirketerp, formand for Esbjerg Taxa.

Kunderne ringer på det normale nummer for vognbestilling, 75 14 45 00. Hvis man skal med almindeligt rutefly, skal man ringe tre timer før flyafgang eller ankomst. Hvis det er et charterfly, skal man ringe fire timer før.

-Belægningen ligger på godt og vel to personer i gennemsnit. I sommerperioden er belægningen lidt dårligere end i vinterperioden.

En stor part af dem, der bruger limousinetaxaen, er lokale offshore-firmaer, men privatpersoner er selvfølgelig lige så velkomne, siger Torben Kirketerp.

Samkørsel med limousine-taxa

Pris for en enkelttur mellem Esbjerg og Billund Lufthavn
En passager 475 kr
To passager 375 kr
Tre passager 300 kr (maks)

En ordinær taxa mellem Esbjerg centrum og Billund lufthavn koster 860-870 kroner.

Du kan blive samlet op på din hjemadresse i hele Esbjerg Kommune – Esbjerg, Ribe, Bramming, eller på en adresse i en omegnskommuner for et tillæg på 75-175 kr.

Turen tager cirka en time.

VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)


Skriv en kommentar
fem − 4 =