gratis.dk »  (Blog)

Gratis.dkTilmeld et link på Gratis.dk


Nyeste indlæg:Sælg din brugte mobil – næsten gratis – men SIKKERT!

Når man nu kan få en ny mobiltelefon – er der sikkert mange som lægger deres gamle mobil i skuffen! Hvorfor ikke lave lidt lommepenge på den – i stedet for at den bare ligger gemt væk for evigt. Der er mange som ønsker at købe en brugt mobiltelefon – og det kan lige så godt være din! Vores webside www.DINmobil.dk – er under opbygning hos TechShop.dk – men vi modtager allerede nu tilmeldinger fra folk som sætter deres brugte mobil til salg hos os. Vi åbner www.DINmobil.dk senest i midten af oktober… Hvorfor skal du lige vælge www.DINmobil.dk? Fordi vores koncept sikrer både køber og sælger. Det fungerer således : sælger annoncerer en telefon til salg på siden – en interesseret køber kontakter herefter sælger. De kommunikerer detaljer om handlen – og hvis de stoler på hinanden – så handler de indbyrdes.

Hvis IKKE køber ønsker at sende penge uden telefon eller sælger ikke ønsker at sende telefon uden penge – så bruger de DINmobil’s koncept. Sælger sender telefonen til vores lager – køber laver en bankoverførsel til vores depotkonto. Når begge dele “lander” hos os – sender vi telefon og penge videre til den respektive modtager! På den måde er der ingen som bliver snydt…og dem som tilmelder telefoner inden siden åbner – får servicen GRATIS! På vores midlertidige side www.DINmobil.dk – kan du allerede nu tilmelde telefoner til salg! Alle som tilmelder telefoner – modtager nyhedsbrev om sidens udvikling indtil åbningen. Skulle telefonen blive solgt via en anden side inden vi går i luften – afmeldes denne blot igen. Håber vi ses på DINmobil.dk !

Sælg din brugte mobil - næsten gratis - men SIKKERT! Sælg din brugte mobil – næsten gratis – men SIKKERT!

VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 8.0/10 (2 votes cast)
Sælg din brugte mobil - næsten gratis - men SIKKERT!, 8.0 out of 10 based on 2 ratings


Kommentarer

Kommentar fra Janet Madsen
Dato 25. november 2010 kl. 05:48

Smart side – men der skal bruges flere telefoner hvis det skal blive en succes. Der er noget med at man slipper for gebyr – hvis man sender en SMS til deres side….

VA:F [1.9.20_1166]
Rating: +1 (from 1 vote)

Skriv en kommentar
− seks = 2