gratis.dk » OL-billetter (Blog)

Gratis.dkTilmeld et link på Gratis.dk


Nyeste indlæg:OL-billetter – undgå at blive snydt

  8. august 2008

Flere udlændinge er blevet snydt af falske OL-billet-sites. Ingen danskere er dog i følge Idrættens Hus blevet snydt

Hvis du stadig har håb om at komme til Kina og se de danske håndboldherrer, Joakim B. Olsen eller Caroline Wozniacki, hænger dit håb i en meget tynd tråd. Der er nemlig ikke flere OL-billetter at få, forlyder det fra kommunikationsafdelingen i Idrættens Hus.

Ol atletik

Bliv ikke snydt af falske OL-billetsælgere

OL-billetter udsolgt

De fleste kommunikationsfolk er rejst til Beijing, men på skansen i København fortæller kommunikationskonsulent Torben Lolk, at alle syv millioner OL-billetter er udsolgt. De kinesiske arrangører har valgt – til forskel fra billetter til andre OL-år – at sætte prisen på billetterne lavt:

-Billetterne har været forholdsvis billige, også efter kinesiske standarder. Arrangørerne har prioriteret at fylde stadion, fortæller han.

Snyd med OL-billetter

Nogle udlændinge er blevet snydt af officielt udseende billetsites og punget store beløb ud til billetsvindlere men aldrig set skyggen af en OL-billet. Den Internationale Olympiske Komite har fået lukket et af sitene,

Ingen danskere snydt af falske billetsites

I Idrættens Hus har de dog ikke hørt om nogen danskere, der er blevet snydt. Danskere ikke behøver frygte billetsnyd, kan du læse i Difs nyhedsarkiv

Officiel OL-billetagent

Hvis du alligevel vil forsøge, om der skulle være nogle få billetter tilbage, skal du tage dig i agt for falske billetter. Idrættens Hus henviser til Sportsworld som officiel billetagent. Du finder også et link på Dif.dk under menupunktet OL – billetter.

Billetter til OL-fodbold

Her kan du følge et link til seneste update på billetter. Der er dog stort set udsolgt. Der har været tale om, at man kan få billetter til fodboldkampe, men man skal være opmærksom på, at de foregår udenfor Beijing.

OL på Tv2

Så på nuværende tidspunkt ender det jo nok med, at du bliver hjemme på divaneseren. Så tjek tv-sendeplanen på TV2s OL-site Både her og på Dif.dk kan du finde planen for, hvornår danskere er i aktion under OL

Nina Møller

OL-billetter

På Idrættens Hus’ Ol.dk-underside kan du læse nyheder om OL Og få de seneste officielle updates.

Læs artikler om snyd med OL-billetter:
Comon.dk

Dr.dk

VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)


Skriv en kommentar
5 − = en