gratis.dk » Julemarked i Hamburg, Lubeck (Blog)

Gratis.dkTilmeld et link på Gratis.dk


Nyeste indlæg:Lubeck og Hamburg julemarked

  28. november 2008

Tyskland tiltrækker turister fra Danmark til deres imponerende julemarkeder, som udspringer af lange traditioner for at varme op til den hyggelige højtid med julelækkerier og julestemning. Flere arrangører tilbyder ture i bus, men du kan også selv køre i bil

Julemarked i Hamburg

Julemarkedet i Hamburg er en gammel tradition, og kulissen er byens gamle rådhus, Rathausmarkt – rådhus torvet, hvor markedet er indrettet med 100 boder med lækkerier, julepynt og gaveideer.

Det særlige historiske islæt er karrusel fra 1920erne, gamle mobile orgler og et art nuveau-kaffehus fra Wien samt hestetrukne salgsvogne fra omkring år 1900. Julelysene og julepynten er også et syn i sig selv, og spadserer man lidt væk fra pladsen, kan man opleve Hamburgs julepyntede gågader og arkader.

hamburg julemarked

Julemarkedet i Hamborg er en stor oplevelse og overgår hvad du kan se i Danmark

En serviceoplysning for udshopperede ægtemænd måske: Tag ind og se det unikke Miniatur Wunderland i Speicherstadt i Hamburg centrum. Adressen er Kehrwieder 2, 20457 Hamburg.

Her findes 3.500 kvadratmeter landskaber med ni kilometer modeljernbane. Netop i år, 2008, er åbnet et nordisk afsnit, hvor der også er landskaber fra Danmark.

Julemarked i Lűbeck

Julemarkedet i Lűbeck er et Tysklands mest berømte. Det går over 350 år tilbage, og i dag har markedet bredt sig ud over det meste af byen med lys, pynt og boder med glűhwein, som er tyskernes version af julegløggen.

julemarked lubeck

Julemarkedet i Lűbeck er et af Tysklands ældste og mest berømte. Smag den berømte Lűbeckermarcipan og Glűhwein

På julemarkedet i Lűbeck bliver man mindet om, at mange af vore gamle juletraditioner kommer fra Tyskland. Boderne er dekoreret efter alle kunstens regler, og du kan købe honningskager, brændte mandler, glas og trælegetøj.Kendte eventyrfigurer som Hans og Grethe og Tornerose er vakt til live i.

Konditoren Niederegger laver julemarcipanfigurer. Tag en tur op i pariserhjulet og få et fantastisk udsigt over den julepyntede plads og gader og Heiligen Geist-kirken.

VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)


Skriv en kommentar
9 + to =