gratis.dk » Gratis mad (Blog)

Gratis.dk

SøgTilmeld et link på Gratis.dk


Nyeste indlæg:Gratis mad

  19. september 2007

I de kommende uger vil det handle en del om mad på Gratis.dk. Vi ved af erfaring, at dette emne interesserer vores kære læsere en hel del. Sidst vi kørte en konkurrence med spareopskrifter, fik vi masser af gode tips fra læserne, og denne gang vil vi udvide temaet, så det også omfatter gratis mad, man kan finde i naturen.

Denne lille anekdote sparker temaet i gang. Jeg arbejdede engang som guide på et hotel i Brasilien.


I en periode, hvor det havde været sløjt med omsætning, var Mehdi løbet tør for penge og mad. Han bad mig hjælpe ham med at hente en klase med 150 bananer hjem fra havnen. Den fik han for sine sidste 30 kroner.

Gratis mad hos Hare Krishna

På vejen til havnen skulle vi lige en tur forbi et hus, som tilhørte Hare Krishna. Her havde Mehdi nemlig fundet ud af, at man kunne komme forbi og sidde på hug i et tomt lokale, mens der blev messet: “Krishna, Krishna, Krishna”. Efter cirka en halv time var der en pause, og her blev der serveret gratis juice og kage. Så nu var et besøg hos Hare Krishna et fast punkt på dagsprogrammet hos Mehdi. Han skulle bare finde sig i, at der blev kigget lidt skævt, når han gik videre straks efter pausen.

Gratis kage ved bryllupsfesten

Om aftenen havde Mehdi et nyt spisested på programmet: En slags forsamlingshus, hvor der ofte blev holdt bryllupsfester. Konceptet gik ganske enkelt ud på at snige sig med ind blandt de mange gæster og forsyne sig ved kagebordet. selv om jeg var i korte bukser og helt sikkert havde de hvideste ben i hele lokalet, var folk for feststemte og gæstfrie til at tage sig af et uskyldigt kagetyveri.

I vores madtema hjælper vi dig til at blive lige så opfindsom som Mehdi i din jagt på gratis mad.

Michael Dalmer

Michael Dalmer

VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)


Kommentarer

Kommentar fra marlen
Dato 21. november 2008 kl. 11:04

hej jeg hedder marlen og er 19 år og bor alene med min lilkle pige som er på 13 måneder nu , jeg vil spøger hvordan jeg kan søge gratis julehjælp

VA:F [1.9.20_1166]
Rating: 0 (from 0 votes)

Kommentar fra Grosen Friis
Dato 21. november 2008 kl. 11:18

Hej Marlen

Prøv at kigge her: Gratis julehjælp

Med venlig hilsen
Grosen Friis, Gratis.dk

VA:F [1.9.20_1166]
Rating: 0 (from 0 votes)

Kommentar fra sanne
Dato 17. december 2008 kl. 23:39

er der slet ikke nogen steder man kan søge julehjælp nu sidst i dec

VA:F [1.9.20_1166]
Rating: 0 (from 0 votes)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse bliver ikke vist på Gratis.dk. Gratis.dk bruger kun din e-mail til at fremsende en bekræftelse, når vi har godkendt kommentaren. Hvis ikke du ønsker dit fulde navn vist ved siden af din kommentar, kan du nøjes med at oplyse dit fornavn.


seks − = 4