gratis.dk » Gratis kalender (Blog)

Gratis.dkTilmeld et link på Gratis.dk


Nyeste indlæg:Gratis kalender 2008

27. december 2007

Lav din egen gratis kalender på internettet med billeder, du oploader og del kalender med venner

Gratis Pdf-kalender

På kalendersiden.dk kan du lave din egen kalender.

Du behøver ikke begynde kalenderen med 1. januar; du kan starte hvilkensomhelst dato du vil. Der er også forskellige valgmuligheder med hensyn til design; om dagene skal være liggende eller stående, og om du vil have fra en til 12 måneder på hver side. Du kan vælge forskellige grundfarver og sætte et baggrundsbillede ind, du har liggende på din computer.

kalender2008

Googlekalender

Google tilbyder en kalender, som du kan dele med venner, bekendte og samarbejdspartnere. Du kan importere oplysninger fra andres kalenderformater og dele forskellige typer aktiviteter op med hver sin farve. Du kan bestemme, hvem der skal se hvilke aktiviteter i din kalender, og du kan sætte påmindelser op og få sms sendt.

Gratis kalender fra firmaer

Mange firmaer deler gratis kalendere ud med deres firmalogo på. Det er ofte banken, forsikringsselskabet, ejendomsmægleren, købmanden og VVS-firmaet, så kig ind forbi, hvis du har brug for en oversigtskalender. Men der er som regel ikke meget plads til at skrive lange begivenheder ind.

Kalender på udsalg

Og så er der klassikeren: Hold din gamle kalender kørende på de ekstra sider, der går ind i det nye år og køb en ny kalender, når de kommer på udsalg hen i februar …

Nina Møller

VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 4.8/10 (4 votes cast)
Gratis kalender, 4.8 out of 10 based on 4 ratings


Skriv en kommentar
tre − 2 =