gratis.dk » Gratis julekort (Blog)

Gratis.dk

SøgTilmeld et link på Gratis.dk


Nyeste indlæg:Gratis julekort

  25. november 2008

Send gratis julekort fra nettet. Der er mange forskellige slags at vælge imellem – også fotokort

En af klassikerne blandt gratis e-julekort finder du i Webhulen. Der er tale om klassiske julekort i den gamle stil. I øvrigt har Webhulen links til mange andre juleting.

En anden gammel kending er 123-kort På hjemmesiden kan du ganske gratis sende forskellige julekort til venner og bekendte, der har e-mail.

Kortet er tilgængeligt i syv dage, og du får en mail med besked om, at modtageren har åbnet kortet. Der er flere sjove animerede kort. Julemanden og hans slæde, der flyver hen over himlen, snemænd, der bliver pyntet, eller en snemand, der med en riffel plaffer en stjerne ned fra himlen, og den lander på toppen af et grantræ.

Også på Pift kan du skrive en håndfuld forskellige gratis e-julekort til venner og bekendte.

Gratis julekort i den gamle stil

Hvis du ikke er til alt det der flashhalløj og snemænd, der løber rundt, så findes der en side med gamle postkort i kravlenissestil.

julekort

      

Gratis julekort som man selv skal farvelægge

Hvis du har en lille kunstnerisk åre og en æske med farvekridt, så kan du på Santa-claus.dk printe forskellige julekort og selv farvelægge dem Skal kortet ud i en ruf, er der også nogle allerede farvelagte kort på siden.

Gratis julekort med fragtomkostning

Hvis du er på julekort med nogen i udlandet, varer det ikke så skræmmende længe, før du skal til at poste dine holiday greetings, hvis det er old school julekort, vi taler om. (Til hard core-dansklærerne: Det må være okay at strø med engelsk, når det handler om noget internationalt). Synes du for eksempel, det er charmerende at smække poderne på et kort og skrive glædelig jul, kan du lige nu benytte et tilbud hos Vistaprint.

Det er ikke gratis i år, men næsten gratis. De billigste koster 23 kroner for 10 styk. Det bliver personlige fotojulekort, hvor du selv kan bestemme teksten. Og det skulle være på ordentligt fotopapir, ikke sådan noget flapset noget. Du får matchende kuverter med.

Som regel er humlen den, at de billigste muligheder er længe undervejs. Det kan tage 21 dage. Er du for sent ude, hopper du nemt på at bestille kort, der kommer i løbet af syv dage, men så koster det 41 kroner i forsendelse i stedet for 25.

Kom i julehumør med Gratis.dk, som bringer dig gratis ting og tips til julen og juleforberedelserne.

Nina Møller

VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 3.7/10 (6 votes cast)
Gratis julekort, 3.7 out of 10 based on 6 ratings


Kommentarer

Kommentar fra Louise Pagsberg
Dato 3. december 2007 kl. 23:53

Gratis postkort – og andre gratis miljøvenlige juleråd

Det behøver hverken at være besværligt eller dyrt at klare juleindkøbene med omtanke for miljøet og sundheden. Tænk miljøvenligt når det er mulgt – og husk at også de små miljøvenlige valg tæller. Når du f.eks. skal sende julehilsener til familie og venner, bør du undlade at købe julekort, som spiller musik, når de åbnes. De er muligvis søde og stemningsfulde, men der sidder et lille batteri i kortet, som kan indeholde kviksølv – og dermed er julekortet miljøfarligt affald.
Send i stedet dine julekort online. Det er miljøvenligt, GRATIS – og på KvindeGuiden.dk finder du en hel stribe julekort i smukke, eksklusive designs – samt mange andre gode råd til en miljøvenlig jul:
http://www.kvindeguiden.dk/default.asp?thdid=9569

VA:F [1.9.20_1166]
Rating: 0 (from 0 votes)

Kommentar fra Leif Nielsen
Dato 12. oktober 2008 kl. 18:03

Hejsa !
Man kunne jo også sende et syngende julekort i form af cd'er.
http://www.festsang.org

Kh Leif

VA:F [1.9.20_1166]
Rating: +1 (from 1 vote)

Kommentar fra nasim
Dato 16. december 2010 kl. 20:39

glædelig jul jeg ønsker dig en god jul

VA:F [1.9.20_1166]
Rating: 0 (from 0 votes)

Pingback fra Elektroniske julekort | Gupemanb
Dato 16. august 2011 kl. 16:18

[...] Gratis julekort | Gratis.dkSend gratis julekort fra nettet. Der er mange forskellige slags at … En af klassikerne blandt gratis e-julekort finder du i Webhulen. … [...]

Kommentar fra Michael fra Petfood Nord
Dato 7. december 2011 kl. 07:48

Hvis du vil sende et sødt julekort fra kæledyr til kæledyr, så kig på http://www.petfoodnord.dk – vi er i gang med at lave et rigtig sødt julekort. Desuden får du mindst 2 flotte gratis julekort med portoen betalt, hvis du bestiller foder inden jul. GOD JUL :-)

VA:F [1.9.20_1166]
Rating: 0 (from 0 votes)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse bliver ikke vist på Gratis.dk. Gratis.dk bruger kun din e-mail til at fremsende en bekræftelse, når vi har godkendt kommentaren. Hvis ikke du ønsker dit fulde navn vist ved siden af din kommentar, kan du nøjes med at oplyse dit fornavn.


− 1 = otte