gratis.dk » Gratis guide til karpefiskeri (Blog)

Gratis.dkTilmeld et link på Gratis.dk


Nyeste indlæg:Gratis guide til karpefiskeri

Jeg har længe ønsket at de informationer der var om karpefiskeri blev delt gratis ud her på nettet, derfor lavede jeg karpefiskeren.dk som har til formål at gøre danske karpefiskere klogere på den snedige fisk, så det er lettere at fange en karpe. Jeg har lavet guidestil karpefiskeri som berører alle emner som vind, vejr, at finde karpen og meget mere så hvis du vil optimere dit fiskeri eller bare gerne vil i gang med karpefiskeri, så gør dig klogere inde på denne side, da der er rigtig mange gode informationer hvis du interesserer dig for denne aktivitet.
Der er også en sektion om karpegrej som kommer ind på alle de fordele og ulemper der er ved det forskellige karpegrej, så du let kan se hvilken karpestang der passer bedst til dit behov.
Udover guides om karpefiskeri er der også anmeldelser af karpesøer. Søerne er nogle jeg selv tester, for at opretholde den høje kvalitet og sørge for at alle de nødvendige informationer kommer med. Hvis du har en sø i dit lokalområde, du godt kunne tænke dig at få testet så skriv til karpefiskeren.dk, mailen står inde under karpevande.
På feeds er der nyheder om karpefiskeri. Da der ikke er mange spændene nyheder om karpefiskeri vil denne side ikke blive opdateret så tit, men når den bliver opdateret vil det også være nogle ret interesante nyheder om karpefiskeri.


Gratis guide til karpefiskeri Gratis guide til karpefiskeri

VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)


Skriv en kommentar
seks + = 13