gratis.dk » Gratis festsange (Blog)

Gratis.dk

SøgTilmeld et link på Gratis.dk


Nyeste indlæg:Gratis festsange til julefrokosten, bryllup, fødselsdag – og andre festlige lejligheder

  10. december 2007

Festsangen er en del af den danske festkultur. En velskrevet festsang kan virkelig sætte fut i en fest. Men hvis du ikke selv er så god til at skrive, er der ingen grund til at fortvivle, for her kommer et par rigtig ressourcefulde netsider med gratis festsange med mere

Festsang til julefrokosten

På hjemmesiden gratis-festsange.dk finder du sange til alle tænkelige lejligheder, og du kan downloade teksten eller hele sangen, som du kan brænde over på en CD og afspille til festen, hvis der ikke sidder en Suppe-Steg-Is-musiker i hjørnet med sit orgel.

fuldmand


På gratis-festsange.dk kan du også finde clip art med tegninger, som får sangen til at se rigtig festlig ud, når du printer den.

Til julefrokosten kan I synge danglish som De Nattergale i The Julekalender.

Sangen er skrevet på den kendte melodi fra The Julekalender ,It’s good to be a nissemand: Watch out a rødvin not you spil’ unless din side-girl is vild Download den her.

International julesang

Endnu mere internationalt bliver det i den multikulturelle julesang Weihnachtsdinnerchanson på melodien Højt fra Træets grønne top. Den finder du også på gratis-festsange.dk. Der er tale om et engelsk-tysk-fransk-italiensk mix: Hun hast keine Geld gefåt,und ich habe nicht mer råd. Christmas ist so lungo ,leer is pappas pungo.

Alt i én julesang

Har I travlt med at få overstået det dér med at danse om juletræet og synge, er løsningen en sang stykket sammen af alle de mest kendte sange: For rotterne de skotter og de er så små og dejlig er den himmelblå. På den måde får man hurtigere det syngehalløj overstået, så man kan komme videre til det vigtige: at åbne gaver. Den får du også gratis på samme hjemmeside.

drink

Festsang bryllup

Bryllupper og bryllupsdage er nogle af de lejligheder, hvor vi danskere for alvor finder den indre sangskriver frem. Men det er ikke altid, man har tiden til det. Så er det godt, der findes en side som www.gratis-festsange.dk. Her ligger et udvalg af bryllupssange, du gerne må bruge. Alt efter synsvinkel er nogle af dem sarkastiske – eller måske seriøse: Når han snakker fodboldsprog, sir’ du ”skat hvor er du klog”. Download den her. Der findes flere varianter af ”stakkels brud henholdsvis stakkels gom”-sange på www.gratis-festsange.dk.

Rund fødselsdagssang

En rund fødseldag kalder på en sang, og der er noget for ethvert årti. Typiske fortrædeligheder er jo så alment menneskelige, at man sagtens kan muntre sig over en standardsang. Her får du en smagsprøve på en 40-årssang, der går på I en kælder sort som kul: Ansigtsløftning koster dyrt, men det må du have, men bli’ ikke helt forstyr´t, ønsk dig det som gave. Og har ingen råd, har vi, alle tiders råd at gi´: gikken, gukken , gakken, sæt en klem’ i nakken

På festlige-sange.dk finder du også gratis lejlighedssange. Du kan selv vurdere, til hvilken rund fødselsdag det vil være morsomt at synge en sang udformet som en velkomsthilsen fra kommunens plejehjem.

Frække festsange

Gratis.dk vil ikke sætte sit sobre image over styr. Men uden at skrive for meget, kan vi godt viderebringe denne sang fra festlige-sange.dk. Du finder den i venstremenuen under frække sange. Den er skrevet på menuetten til Elverhøj og har sin styrke i forventningens glæde om det mulige rim: En mand faldt ned fra første sal og slog sin bare isse, og konen råbte ned til ham kom op og få lidt – kaffe.

Du finder sange til alle lejligheder: Dåb, bryllup, fødseldage, jul, konfirmation og fodbold – de såkaldte supportsange, som findes for de forskellige hold. Mange er repræsenteret, men sidens indehaver efterlyser stadig sange for enkelte klubbers vedkommende.

Gratis festsange og mere mod betaling

På siden alletiderssange.dk finder du en række gratis sange til de mest almindelige festlige lejligheder: Bryllup, runde fødselsdage, konfirmation, barnedåb og udlært. Og når du er lokket ind på siden, kan det jo være, du får lyst til at få lavet en personlig sang. Det tilbyder hjemmesidens ejer at skrive i løbet af højst 14 dage.
Hvis du vil have noget mere personligt end de gratis festsange, kan du surfe efter en sangskriver. På festlige-sange.dk er der også links til en lang række hjemmesider, hvor tekstforfattere udbyder deres services.

discodans

Festsange.dk er formentlig det største site for gratis festsange. Der er mange kategorier, og et stort udvalg af sange i hver kategori. Der er et vindue midt på siden, hvor man ser et vers af den sang, man har klikket sig ind på, og så kan man læse resten ved at scrolle. Siden er omfattende og tilbyder langt mere end blot sange. Der er inspiration til selskabslege, taler, historier, borddækning, indbydelser, links til musikere. Så det er i hvert fald ikke festsange.dk’s skyld, hvis din fest ikke bliver vellykket.

Nina Møller

VN:F [1.9.15_1155]
Rating: 3.8/10 (38 votes cast)
Gratis festsange, 3.8 out of 10 based on 38 ratings


Kommentarer

Kommentar fra vibeke
Dato 18. maj 2009 kl. 21:59

ønskes en festsang til vores bror bjarne som bliver 50 år d. 5 juni.
han er ungkarl men en festlig altvidende fyr
han er ene mand blandt 4 søskende.
er god til at hjælpe sin mor.

VA:F [1.9.15_1155]
Rating: -1 (from 5 votes)

Pingback fra Konfirmationssang du selv kan kopiere og printe eller få printet og sendt på CD | Gratis.dk
Dato 7. april 2010 kl. 11:43

[...] Gratis festsange [...]

Kommentar fra Rasmus Dehn
Dato 10. april 2011 kl. 14:07

det er nogle dejlige Festsange

VA:F [1.9.15_1155]
Rating: +1 (from 3 votes)

Kommentar fra Rasmus Dehn
Dato 11. april 2011 kl. 15:15

Skøn blog. Fandt lige den her skønne hjemmeside som i bliver til at tjekke udFestsange

VA:F [1.9.15_1155]
Rating: -1 (from 1 vote)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse bliver ikke vist på Gratis.dk. Gratis.dk bruger kun din e-mail til at fremsende en bekræftelse, når vi har godkendt kommentaren. Hvis ikke du ønsker dit fulde navn vist ved siden af din kommentar, kan du nøjes med at oplyse dit fornavn.