gratis.dk » Gratis dating (Blog)

Gratis.dkTilmeld et link på Gratis.dk


Nyeste indlæg:Gratis dating

  23. oktober 2007

Antallet af gratis dating-sites er eksploderet i de senere år, og siderne bliver mere og mere specialiserede.

Nogle af de seneste skud er handicapdating og seniordating. Gratis.dk har været rundt på et udvalg af de gratis datingsider og videregiver her indtrykket af dem.

Gratis dating:     Hot Dating Motel

Gratis dating:     Face.up

Face Up lokker på forsiden ved at vise mange profiler. I venstremenuen er der en stribe nye piger, i højremenuen er det mænd. Det minder om de sider, hvor pigerne altid kommer fra det sted, hvor man selv befinder sig. Den samme babe med mandeløjnene kommer den ene dag fra Esbjerg, den næste fra København! Nederst på faceup.dk vises tilfældige album-billeder. Profilbarometeret viser, hvor aktiv og udfyldt ens profil er. Der er gæstebog og besøgsliste og chat. FaceUp er gratis dating og vennemødested. At dømme efter de fotos, der lige nu ligger på siden, er det et datingsted for meget unge mennesker.

Gratis dating:     Hotfriends.dk

Når man opretter en profil på Hot Friends, får man gæstebog, billedgalleri, venneliste og egen blog. På forsiden kører en Shout Box, hvor en person kan føre sig frem med foto og en enkelt linje om, hvad man søger, og der er pæn variation, for eksempel Shout fra Jums: Enlig far søger nye venner. Stem hot or not eller Shout fra Scepia: Homosexuel pige fra Jylland søger nogle nye veninder. Stødende bemærkninger tillades ikke i Shoutboxen og vil blive slettet.

Dating

Gratis dating:     Hot.dk

Træt af at date med hotte Rikke på 15, som viser sig at være fyrreårige fede Frederikke? Så date med webcam på Hot.dk og undgå fake profiler. Hot.dk arrangerer events, og sitet fungerer også som debatforum om mange forskellige emner, eksempelvis politik, Kun For Sjov, Sex og Økonomi/Penge. Man kan også se videoer af de tilmeldte profiler og stemme på dem. De mest sete eksponerer tilsyneladende mere hud.

Gratis dating:     Amore.dk

Amore.dk kan man være heldig at komme i top 100. Man får karakter – formentlig efter den gamle karakterskala, ellers er det i hvert fald nogle usandsynligt hotte mennesker, der tilmelder sig dette site. Det gør 1500 nye personer hver dag ifølge Amore.dk selv. Ekstra features er, at man kan få leveret blomster og sende postkort, og der er også en hel afdeling med ting til mobilen. Målgruppen er blandet aldersmæssigt, der er både teenagere og midaldrende profiler.

Gratis dating – specialiseret

Gratis dating:     40plus.dk

40plus.dk er der gået hygge i den. Dating og hygge for folk over 40, er ordene, der skal markedsføre denne tjeneste. På 40plus kan man sende breve med fotos til hinanden og lære hinanden at kende på den der stille og rolige fyrreplusagtige måde. Der er gode råd til, hvordan du skriver en god profil, og det sluttes af med advarslen: Vær indstillet på, at du får det sjovt her på 40Plus. I juni i år kunne 40Plus fejre sit medlem nummer 7000 efter et lille år i luften.

Gratis dating:     Petdating.dk

Petdating.dk er et af de mere smalle datingsteder for folk med kæledyr. Vel at mærke dem, der ikke synes, det er nok at skrive ”holder af lange gåture ved stranden, romantiske middage og dyr”. Nej, deres ultimative krav er, at partneren også elsker dyr og er klar over, at det er dig OG hunden. Eller måske rettere hunden frem for dig at dømme efter de fotos, der ligger på siden, for de er mest af dyrene, ikke af de mennesker, der har oprettet profilerne! Læs presseklippene, så er du ikke længere i tvivl.

Gratis dating:     Handicapdating.dk

Man må konstatere endnu engang, at lige børn leger bedst, for nu findes der også handicapdating.dk. Der er ikke nogen specielt smarte ting. Attraktionen er at møde lige mage. Du bliver ikke afkrævet at skrive på hvilken måde du er handicappet.

Gratis dating:     Efterskolecentrum.dk

efterskolecentrum.dk kan du finde de andre, der også gik på efterskolen, eller måske få helt nye venner fra en helt anden efterskole. Man kan oprette et privat forum, hvor man for eksempel kun chatter med elever fra den efterskole, man har gået på, man kan uploade fotos, og man kan søge brugere efter navn eller skole. Døm selv, om de har ret i, at det er Danmarks bedste efterskole-website.

Nina Møller

VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Gratis dating, 1.0 out of 10 based on 1 rating


Kommentarer

Kommentar fra Jannie
Dato 23. oktober 2007 kl. 11:53

Webcamprofiler er et must – man kan godt blive lidt snydt både af ord og billeder :)

VA:F [1.9.20_1166]
Rating: 0 (from 0 votes)

Kommentar fra Michael
Dato 30. oktober 2007 kl. 12:02

Hej.
I kunne da også godt lige ha checket
http://www.komsikomsa.dk :-)

VA:F [1.9.20_1166]
Rating: 0 (from 0 votes)

Kommentar fra Phat
Dato 18. november 2008 kl. 09:22

se på http://www.worlddating.dk meget seriøs

VA:F [1.9.20_1166]
Rating: 0 (from 0 votes)

Kommentar fra Thomas Frederiksen
Dato 31. august 2009 kl. 06:55

Jeg har skrevet lovelii.com :-) Det har samme funktionlitet som de store betalings hjemmesider. Håber i vil kigge forbi.

VA:F [1.9.20_1166]
Rating: 0 (from 0 votes)

Skriv en kommentar
to + 3 =