gratis.dk » Gratis Bookin system (Blog)

Gratis.dkTilmeld et link på Gratis.dk


Nyeste indlæg:Gratis Bookin system

Hvad er Time-book.dk?
Time-book.dk er et edb-system til frisørsaloner, klinikker, spaer og velværecentre. Time-book.dk giver dig alle de værktøjer inden for daglig drift, motivation, overordnet styring og markedsføring, du skal bruge for at blive en bedre og gladere indehaver af en professionel forretning, som skaber gode præstationer.Med Time-book.dk kan du sikre, at du når de mål, du sætter for din forretning – uanset størrelse.Kort sagt er Time-book.dk et edb-system med alle de elementer, som du skal bruge for at nå dine mål – og Time-book.dk udvikles hele tiden, så forretninger med Time-book.dk altid har markedets bedste edb-system.
Mangler din frisørsalon et online booking- og kalendersystem, som er GRATIS, hvis Time-book.dk ikke skaffer kunder til jeres frisørsalon. I kan tilbyde kunderne at booke klipninger, farvning og andet hos jer online, uden at de skal forlade jeres egen hjemmeside? Men de kan også booke på vores hjemmeside til jeres frisørsalon.
Frisørsalonen
Kunne du tænke dig at dedikere din tid til kunderne frem for at tage telefonen, besvare e-mails eller SMS’er for at fylde kalenderen op? Vil du tilbyde en ekstra service til dine kunder der betyder, at kunderne i ro og mag kan booke tid til klip, vask eller farve så det passer ind i kundens og din kalender
» Mindre planlægning, bedre tid til kunden i salonen
» Designet kan tilpasses din egen hjemmeside
» Fastholde kunden i købs øjeblikket
» Mere effektiv arbejdstid

Alle disse behov kan du få opfyldt med Time-book.dk online bookingsystem, der let sættes ind på din egen hjemmeside. Oplæring og support til Time-book.dk er Gratis.


Gratis Bookin system Gratis Bookin system

VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 8.3/10 (3 votes cast)
Gratis Bookin system, 8.3 out of 10 based on 3 ratings


Kommentarer

Kommentar fra Helle
Dato 5. februar 2012 kl. 13:11

Super go idè, nemt at arbejde med i dagligdagen, selv for uøvede.

VA:F [1.9.20_1166]
Rating: 0 (from 0 votes)

Kommentar fra Frisør
Dato 11. marts 2012 kl. 16:26

Super bookingsystem som bliver brugt på http://www.Klippecafeen.dk og som giver mange nye kunder hver uge.

VA:F [1.9.20_1166]
Rating: +1 (from 1 vote)

Skriv en kommentar
− fem = 2