gratis.dk » Gratis baby (Blog)

Gratis.dkTilmeld et link på Gratis.dk


Nyeste indlæg:Gratis baby

  11. oktober 2007

Der findes mange tilbud om gratis ting til baby. Et af de bedre er en gratis babypakke, der indeholder bleer, blespand, sut, babymad og mange andre ting. Du bestiller den på babysam.dk og kan hente den i løbet af tre uger. Eneste bagdel er, at man ved bestillingen automatisk siger ja til at få reklame fra en række firmaer.

Det skulle dog være lige så nemt at trække sine oplysninger ud af databasen igen.

Et andet tilbud er en velkomstpakke, hvor du modtager et gratis babytæppe, en Lamaze stimuleringsrangle og en bog, der handler om at lege med din baby. Du får pakken, når du melder dig ind i Gyldendals Babybogklub. Du skal dog være opmærksom på, at det gratis tilbud er afhængig af, at du køber mindst tre babybøger til klubpris, før du eventuelt melder dig ud.

Gratis baby på Nettet

Netbaby kan du gratis læse artikler om alt, hvad der omhandler baby. Det kan nok være, mange førstegangsforældre hænger derinde og søger råd om diverse børnesygdomme, vaccinationer.

baby

Hvis du endnu ikke har født, kan du læse om faciliteterne på de forskellige fødesteder i landet, og har du selv overstået fødslen, kan du fortælle om dine erfaringer til andre vordende mødre og fædre.

Gratis babyklub

Du kan gratis blive medlem af NetDoktors Babyklub og få tilsendt en mail hver uge, som passer til hvor langt du er fremme i graviditeten. Så kan du følge med i, hvad der sker med fosteret og din krop.

Barnets abc skriver på sin netside, at det er Danmarks mest besøgte netsted for forældre. Det er en omfattende side, der dækker emner om børn fra fødsel til konfirmationsalder og sågar går Netdoktor i bedene med et menupunkt om syge børn. Der er også et debatforum. Siden tilbyder også en gratis barnets hjemmeside, hvor man kan lægge fotos ud og lave sit eget fotoalbum. På den måde kan familien følge med, selv om de sidder et andet sted i landet eller verden.

Nina Møller

VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)


Kommentarer

Kommentar fra Nadia
Dato 10. juni 2008 kl. 17:59

Hey…
Man kan også få en gratis baby pakke med Libero og Pampers, hvis man melder sig ind i deres babyklubber.

VA:F [1.9.20_1166]
Rating: 0 (from 0 votes)

Kommentar fra Mama
Dato 15. juli 2008 kl. 21:50

Og fra Matas får man en gratis pakke, hvis man melder sig ind i Matas Babyklub!

VA:F [1.9.20_1166]
Rating: 0 (from 2 votes)

Kommentar fra mana
Dato 9. januar 2009 kl. 00:49

man kan også få en baby box fra babysam.. meget fin gave.
jeg mener også at a-z giver noget, eller var det føtex…

VA:F [1.9.20_1166]
Rating: 0 (from 0 votes)

Skriv en kommentar
+ 6 = ni