gratis.dk » Gode tips til studiestart (Blog)

Gratis.dkTilmeld et link på Gratis.dk


Nyeste indlæg:Gode tips til studiestart

  5. september 2007

Gratis.dk har samlet en god håndfuld sparetips og gratis glæder for dig, der i disse dage starter på studiet. De strækker SU’en, så du undgår at optage lån. Tro mig, du bliver glad for det om fire-syv år, hvor du slipper for låneafdrag og renter. Vores tips og links er kun en start. Nu er det din tur til at skrive til os med dine tips. Hvis vi udtrækker dit tip, vinder du et gavekort til enten Netto eller saxo.com.

Du må selv bestemme, om mad eller bøger er vigtigst.

Sidste udkald for at få tag over hovedet

På www.studenterbolig.dk er det gratis at søge bolig i fire uger.

Det offentlige føler et ansvar for, at du får et sted at smide madrassen. På socialministeriets hjemmeside har de samlet en række nyttige links. Se http://www.social.dk/ministeriets_omraader/Boliger/studiebolig

Stræk SU’en med studierabatter

Dit studiekort er et rabatkort mange steder! På www.studieportalen.dk plotter du dit postnummer ind og finder alskens rabatter, f.eks. hvis du skal have løftet lokkerne, vil blive klogere med et internationalt avisabonnement eller har brug for at tage nogle fotokopier.

Få bogens pris på SMS

De mange bogindkøb ved studiestart kan sætte kontoen i minus. Der kan være mange penge at spare ved at finde de laveste priser og købe brugte bøger. Det er gratis at handle på www.pensum.dk, hvor du også kan finde liste over boghandlere og få en SMS med pris på en bestemt bog.

Spar penge på transport

Få råd til at besøge dine bedsteforældre lidt oftere. Kør flere sammen og spar på transporten.En tur fra Silkeborg til Århus kan fås for 30 kroner. På www.gomore.dk kan du gratis blive medlem og få turudbyderes mailadresser. De helt aktuelle afgange annonceres på forsiden. www.turen.dk er en anden gratis samkørselsside, hvor det er meget nemt at finde en tur.

Nina Møller

VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)


Skriv en kommentar
9 − en =