gratis.dk » freecart gratis webshop (Blog)

Gratis.dkTilmeld et link på Gratis.dk


Nyeste indlæg:freecart gratis webshop

Ingen programmering, ingen download, ingen installation. FreeCart er den nemmeste webshop at opsætte, vedligeholde og til at betjene kunder.
FreeCart er den bedste webshop på markedet, og bedst af alt, den er 100% gratis.
Systemet er perfekt for dig der har behov for et enkelt og overskueligt system. Du har altid mulighed for at opgradere til det populære E-cart shop system og derved udvidde dine forretnings muligheder.
FreeCart minder på mange måder om E-cart, dels fordi udseende og opbygning er det samme. FreeCart er ikke nær så funktionsrig som E-cart, og derfor er det også muligt at benytte den uden du skal have en krone op af lommen.
Du kan til enhver tid opgradere til E-cart og få adgang til flere funktioner, gratis support, flere designs samt langt flere muligheder for at gøre din shop personlig.
Man skal huske at da FreeCart er gratis, er der naturligvis visse begrænsninger. Men er dit behov for en funktionsrig shop ikke stort, så vil FreeCart passe perfekt til dig. Din gratis FreeCart webshop installeres på et subdomæne f.eks. http://ostemand.freecart.dk. Men du kan også få tilknyttet dit eget domæne.


freecart gratis webshop freecart gratis webshop

VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)


Skriv en kommentar
+ 6 = tolv