gratis.dk » Forny din mad (Blog)

Gratis.dkTilmeld et link på Gratis.dk


Nyeste indlæg:Kendis-kokke fornyer din aftensmad

  11. februar 2008

Få gratis inspiration til at forny din madlavning og bliv underholdt samtidig. Tv og internet er en bugnende buffet af internationale, dygtige kokke som Jamie Oliver og Tina Nordström og vores egne Claus Meyer og Nikolaj Kirk

Valentine med Jamie Oliver

Netop nu finder du tre Valentine-menuer på Jamie Olivers hjemmeside: En vegetar med gulerødder, avocado, asparges og mint med en brombær-æble pie til dessert, en vintermenu med kalvestroganoff og panacotta med ristet rabarber og endelig en sommer-menu med grillet lammekebab og grillede jordbær til dessert midt i februar! Jamie O er global, så det må være til ære for kæresterpar på sommersiden af kloden.

I hele februar deler Jamie Oliver også alle sine bedste fjerkræopskrifter med dig på Jamieoliver.com

børnekok

Kommende kendis-kok …

Tina Nordströms mad er jättego på dit bord

På den svenske storsmilende kok Tina Jättegott Nordströms hjemmeside finder du opskrifter fra hendes tv-programmer. Brugerne har givet opskrifterne point, så du kan se, hvilke opskrifter, der lige nu rater højest.

Du finder også komplette menuer med vinforslag.
Tina Nordström er en af de skandinaviske kokke i udsendelsesrækken om det nordiske køkken.

Claus Meyer opskrifter og lækkerier

Vores egen Claus Meyerer også med i dette samarbejde. I udsendelserne bliver det klart, hvad et udekøkken skal kunne stå imod af vejr og vind ude midt på marsk og fjeld.

Opskrifterne er delt op i kategorier efter Meyers projekter: Ny nordisk mad, smagen af Danmark, Folkekøkken for Afrika, Spis Igennem og desserter.

Nikolaj Kirks eksotiske retter i dit køkken

Nikolaj Kirk kalder sig kogemand og gastronomisk opdagelsesrejsende. Han er ofte gæst i God Morgen Danmark på TV2. Du kan tage en rejse i madens forunderlige verden på hans hjemmeside og finde opskrifter, der pifter de gamle travere, eksempelvis sojaglaseret kylling med cous cous eller svinekotelet med hvide bønner og bagte tomater.

Nina Møller

Find også andre opskrifter på Gratis.dk

Restemad

Gratis mad i naturen

Gratis mad for den frække

Kransekage

Pandekager

Flæskesteg

Andesteg

Anekdote om gratis mad

VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)


Skriv en kommentar
syv − 5 =