gratis.dk » Fitness billigt (Blog)

Gratis.dkTilmeld et link på Gratis.dk


Nyeste indlæg:Fitness på den billige måde

  26. januar 2009

Et abonnement i et fitnesscenter koster flere tusinde kroner om året, og det er især dyrt, hvis du er en af de omkring 20.000 danskere, som alligevel aldrig kommer i fitnesscentret. Du kan i stedet gå til meget billigere fitness på aftenskole eller ved at spille et computerspil

Kunne du tænke dig at spare mellem 988 og 2699 kroner kroner om året på at dyrke fitness? Eller måske endog træne helt gratis? Du kan dyrke fitness på aftenskolen, hjemme med et computerspil i eller i det fri sammen med andre – og en af de udendørs fitness-former er faktisk gratis.

fitness

Fitness behøver ikke være så dyrt som i et fitnesscenter


Et gennemsnitligt abonnement i et fitnesscenter koster 3887 kroner. Hvis du i stedet melder dig på et aftenskolehold i fitness, koster det i stedet 1500 kroner for et år eller 500 kroner for hver fire måneder med en ugentlig træningsaften. Se eksempelvis Fof.dk eller Aof.dk

På aftenskolerne er der som regel forskellige fitnesstilbud som pilates, aerobic , yoga eller træningsformen Nia, som står for Neuromuscular Integrated Action. Nia er en træningsform, som integrerer bevægelser, koncepter og filosofier fra østen. Det skal være en nydelse at træne.

I forhold til traditionel fitness sparer du altså 2387 kroner om året.

Fordelen er i øvrigt, at du går på et hold, hvor du kommer til at kende de andre, og det kan være med til at motivere yderligere til at komme af sted.

Bagdelen er, at det ikke er fleksibelt, fordi man skal vælge en fast ugentlig dag. Men bagdelen skal nok blive pænere.

Fitness med Wii Fit

En anden mulighed for at dyrke billig fitness er at købe computerspillet Wii Fit, som kan bruges til spillekonsollen Nintendo Wii.

Her findes 40 forskellige aktiviteter, blandt andet aerobic, skitræning og yoga. På det medfølgende balancebræt registreres dine bevægelser.

Den store fordel er, at du kan træne hjemme lige hvornår du vil, så du sparer transporttid og er meget fleksibel med tidspunkt. Og så er de 700 kroner en engangsudgift, så jo mere du træner, jo billigere bliver det.

Bagdelen er, at det kan være svært at motivere sig selv, men du kan jo lave træningsaftaler med en ven.
Hvis du kun træner i et år, sparer du 988 kroner.

Tema: Billig fitness

1. Billig fitness
2. Fitness billigt udendørs

Billig fitness

DRs Rabatten har sendt to testpersoner af sted for at afprøve de forskellige fitnessformer.

Læs på Rabatten hvordan testpersonerne pointgiver de typer af fitness, de prøver.

Hello Fitness kan du læse om på Hellofitness.dk

Læs om Wii Fit på Nintendo.dk

VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)


Skriv en kommentar
9 − = tre