gratis.dk » Findes der gratis ting? (Blog)

Gratis.dkTilmeld et link på Gratis.dk


Nyeste indlæg:"Hvad er det der er gratis?"

  6. september 2007

Det spørgsmål jeg oftest får stillet, når folk hører at jeg har Gratis.dk, er:

“Hvad er det, der er gratis?”

Og til det svarer jeg jo uden at blinke, at der findes mange ting, som er gratis.


Indenfor den digitale verden har vi jo for eksempel både gratis musik, gratis IP-telefoni og en hel masse gratis software – på Gratis.dk er vi selv storforbrugere af gratis open source software.

Derudover findes der altid en hel række gratis arrangementer i hele landet – det kan være indenfor sport, koncerter, rundvisninger i naturen eller adgang til udstillinger og museer.

Og indenfor serviceydelser findes der for eksempel hjælp til gældsplagede, eller gratis retshjælp – hvis man har fået en advokatregning før, er det i hvert fald noget man forstår at sætte pris på.

Men findes der også rigtige gratis ting?

Men hvad så med gratis ting, som man fysisk kan røre ved – findes de? Og igen er mit svar et stort og rungende ja!

Dels findes der gratis ting, der bliver givet væk fordi det er informationsmateriale, det kan være plakater, klistermærker, brochurer, kataloger og meget andet.

Så findes der rigtig mange ting, hvor motivationen for at give dem væk er, at de giver reklame for nogen. Det kan være små ting som kuglepenne og isskrabere, men på Gratis.dk har vi også haft både gratis røgalarmer og sågar gratis barnevogne, som blev finansieret af reklamer på kalechen.

Og mit sidste eksempel i denne omgang er, at der findes rigtig mange gratis ting, som gives væk ud fra en forventning om, at modtageren fortsætter med at købe noget senere i et abonnement. Her har vi haft alt fra gratis trusser, parfume, magasiner og aviser, blækpatroner, visitkort, CD’er, film og jeg kunne blive ved længe endnu.

Somme tider skal man selv betale for porto og ekspedition for at få tilsendt de bedste gratis ting, men som hovedregel gør man stadig en rigtig god handel, hvis man husker at melde sig fra igen med det samme.

Så selvom skepsis er sundt, så håber jeg hermed at have demonstreret, at der faktisk findes mange ting i denne verden, som er gratis :-)

Michael Dalmer

Michael Dalmer

VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 9.0/10 (1 vote cast)
Findes der gratis ting?, 9.0 out of 10 based on 1 rating


Kommentarer

Kommentar fra park home insurance
Dato 9. januar 2012 kl. 21:50

Tak for denne læser mage. Nå, dette er mit første besøg til din blog! Men jeg beundrer den kostbare tid og kræfter du lægger i det, især til interessante artikler du deler her!

VA:F [1.9.20_1166]
Rating: 0 (from 0 votes)

Skriv en kommentar
to + = 3