gratis.dk » Billig ferie 2 (Blog)

Gratis.dkTilmeld et link på Gratis.dk


Nyeste indlæg:Rejs billigt med Rejsebogen

  2.april 2008

Rejsebogen er en håndbog fuld af gode råd og tips til hvordan du rejser gratis eller billigt. Det er for fattigrøve i alle aldre

Er du ved at planlægge din sommerferie eller vil ud at rejse på anden vis? Er du træt af charter og frisk på udfordringer? Så er Rejsebogen noget for dig. Og den er for fattigrøve i alle aldre, eller for folk, der kan lide en anderledes måde at komme ud at opleve verden på.

Billig ferie for fattigrøve i alle aldre

Rejsebogen 2008 er ikke kun for de unge, men også for de lidt mere modne – seniorerne – folk i sølvbryllupsalderen. Rejsebogen fejrede sidste år sit eget sølbryllup med at inkludere tips til seniorer om, hvilke af destinationerne og organisationerne i bogen er egnede for dem, der er ude over den værste ungdom.

Seniorer på opdagelsesrejse

Det gælder for eksempel ophold i Grønland, sprogkurser og humanitære programmer. Den ældste deltager i et Exis-program har været en dame på 72 år, som arbejdede i kvindefængslet i Quito og en pensioneret politimand på 65, der arbejdede med gadebørn. Exis arrangerer

Arbejdsferie – gratis eller billigt

Bogen indeholder kapitler om mange former for billig ferie og rejse. 124 af bogens 440 sider handler således om forskellige former for arbejdsophold, som kan betragtes som ferie eller rejse – alt efter temperament.

Ferie og god gerning

Opholdene kan vare fra få uger til flere år. Du kan arbejde inden for (økologisk) landbrug eller sundhedsområdet. Det kan være sociale institutioner, handicaphjælper, børnehjem og sommerlejr for børn. Fælles for mange af opholdene er, at man gør en god gerning.

Det kan i mange tilfælde lade sig gøre at finansiere sit ophold gennem kost og logi og en lav løn. Andre gange koster det et mindre beløb at komme af sted.

Fakta

Læs mere om Rejsebogen
Tag på online-rejsemesse

Bliv Couch Surfer og mød folk i hele verden

VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)


Skriv en kommentar
6 − = to