gratis.dk »  (Blog)

Gratis.dkTilmeld et link på Gratis.dk


Nyeste indlæg:Billedsjov på nettet

  3. december 2007

Alt hvad du skal bruge er et godt foto af dig selv eller en du kender. Så har du timers sjov med denne billedgenerator-hjemmeside med Warholizer, Hoxkneyizer, fake pressekort, magasinforside, filmplakat med meget mere

Warholizeren

Fifteen minutes of fame er kun et klik væk med Warholizeren, som forvandler et foto af dig selv eller din ven til et billede i Andy Warhols stil. Du bliver et popikon instantly. Virkningen er rigtig god og kan bruges til postkort eller plakater eller bare til en eftermiddags sjov.

warholgrafik

Hockneyizer

I lighed med Warholizeren genererer Hockneyizeren collager i stil med kunstneren David Hockney. Et enkelt foto er nok til at skabe collagen, der ligner flere Polaroid-fotos sat sammen.

Dig selv på filmplakat

Har du altid drømt om at se dit navn på en filmplakat? Bliv filmstjerne i din egen film eller instruktør eller fotograf – du bestemmer.

Dit eget pressekort

Måske kan du narre en svagtseende politimand og komme bag politiafspærringen med dit ”pressekort”. Om ikke andet kan du lege reporter for en dag.

Dig selv som puslespil

Lav et puslespil ud af et enkelt foto. Giver hel ny mening til frasen at skulle samle sig sammen.

Mosaik

For at lave en mosaik skal du bruge mange forskellige billeder. Du kan lave den over et tema, over et farvespektrum eller en samling af fotos fra en bestemt tur.

Mange timers billedsjov

Der er mange andre sjove muligheder på denne billedgeneratorside, eksempelvis motivator-plakat, hvor du skriver opmuntrende ord og vendinger, indrammeren, hvor du kan give dine fotos guldramme eller frimærkekant, terningen, som du kan lave ud af dine egne billeder, All Black, hvor du ser dine billeder på en helt sort baggrund osv osv. Der er mange mange timers gratis underholdning på denne side.

Nina Møller

VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 5.6/10 (5 votes cast)
Billedsjov på nettet, 5.6 out of 10 based on 5 ratings


Kommentarer

Kommentar fra cell phone spyware
Dato 15. december 2010 kl. 13:38

Information Fint, mange tak til forfatteren. Det er foruroligende for mig nu, men generelt er nytten og betydningen overvældende. Meget mange tak igen og held og lykke!

VA:F [1.9.20_1166]
Rating: +1 (from 1 vote)

Kommentar fra Cheap Van Insurance
Dato 11. januar 2011 kl. 05:17

Jamen det er meget interessant faktisk. Ville elske at læse lidt mere af dette. Stor post. Tak for heads-up. Denne blog var meget informative og vidende.

VA:F [1.9.20_1166]
Rating: +1 (from 1 vote)

Kommentar fra portraitmalerei
Dato 14. august 2011 kl. 15:12

Hey det er fantastisk! Kan sende forskellige kort til hendes kæreste vil være nye hver dag!

VA:F [1.9.20_1166]
Rating: 0 (from 0 votes)

Skriv en kommentar
8 − otte =