gratis.dk »  (Blog)

Gratis.dkTilmeld et link på Gratis.dk


Nyeste indlæg:Avance Shoppen – E-Cigaretter og tilbehør

Gratis fragt hos Avance Shoppen!
Avance Shoppen er forhandler for Totally Wicked, vi hjælper dig med at kvitte cigaretterne ved at tilbyde et sundere alternativ til rygning. Vi forsøger at lagerføre de seneste produkter indenfor e-cigaretter og hjælper dig gerne godt i gang med at finde den e-cigaret der matcher netop dit behov.

Når du anvender en e-cigaret, opnår du en stor besparelse i forhold til den udgift det normalt koster dig at købe tobaksvarer. Med et tobaksforbrug på 20 cigaretter om dagen, koster det normalt op til 39 Kr. for en pakke cigaretter. Med en e-cigaret koster det i gennemsnit kun 9 Kr. dagligt i væske forbrug. Altså et årlig forbrug på 3285 Kr. i væske, contra et årlig forbrug for tobak på 14235 Kr. Dertil kommer der selvfølge en mindre udgift for reservedele og penge brugt på nye produkter.
Kom og se de nye produkter i butikken, Kennedy Arkaden – J.F. Kennedys Plads 1F, st. eller på hjemmesiden Avance Shoppen hvor du bl.a. kan se den nye eGo-Q med samme farvet batteri, clearomizer og driptip. Eller den super smarte eGo-T LCD med indikator der viser hvor mange gange du har trykket på knappen, samt hvor meget strøm der er tilbage på batteriet.


Avance Shoppen - E-Cigaretter og tilbehør Avance Shoppen – E-Cigaretter og tilbehør

VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)


Skriv en kommentar
8 − en =